Coronavirus – Tandartsenpraktijk Epe – EPE

Coronavirus

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Ook tijdens deze tweede ‘Lockdown’ gaat de mondzorg gewoon door en blijven wij gewoon open. Hier leest u alles over tandartsbezoek tijdens de lockdown.

Het ministerie van VWS heeft bepaalt dat de mondzorg geclassificeerd wordt als zorg en niet als contactberoep. Dit meldde ook de minister president in zijn toespraak van 14 december nog eens expliciet. Eerder tijdens de lockdown in maart waren mondzorgpraktijken vooral open voor het verlenen van spoedeisende hulp, maar per 1 juni konden de parktijken hun reguliere zorg weer hervatten. Daarnaast is er hard gewerkt om de praktijk te laten voldoen aan de ‘anderhalvemeter-samenleving’.  Ook in onze praktijk hanteren wij de wettelijke Coronamaatregelen. Deze staan ook nog eens vermeld in uw afspraakbevestiging.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.