Coronavirus – Tandartsenpraktijk Epe – EPE

Coronavirus

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Op dit moment kan de mondzorg gewoon weer doorgaan.

Het ministerie van VWS heeft bepaald dat de mondzorg geclassificeerd wordt als zorg en niet als contactberoep. Eerder tijdens de lockdown in maart 2020 waren mondzorgpraktijken vooral open voor het verlenen van spoedeisende hulp, maar per 1 juni 2020 hebben de praktijken hun reguliere zorg weer kunnen hervatten.  Ook in onze praktijk hanteren wij de wettelijke coronamaatregelen. Deze staan ook nog eens vermeld in uw afspraakbevestiging. Momenteel verzoeken wij vriendelijk om rekening te houden met de anderhalve meter maatregel. Het dragen van een mondmasker is bij ons niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.