Betalen – Tandartsenpraktijk Epe – EPE

Betalen

Betalen

De factuur van uw behandeling ontvangt u tegenwoordig via de email. Als u een tandartsverzekering heeft, is een deel van de kosten al door hen betaald en hoeft u alleen het restbedrag te betalen. Als alles is vergoed, ontvangt u helemaal geen nota.

De nota wordt als bijlage (in pdf-formaat) bij de email verstuurd. Om te voorkomen dat de mail hierdoor in de ‘spam’ belandt, dient u ons mailadres info@tandartsenpraktijkepe.nl aan uw mailadressenlijst toe te voegen. Wilt u de factuur toch liever via de post ontvangen, dan kunt u dat bij ons aangeven.

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Als u klikt op de link in de email van uw nota (https://factuur.pro/….), kunt u dit inzien. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.